Plus500

Over de Plus500

plus500-logo

Plus500 is één van de grootste budget CFD handel platforms van Europa en daarom ook voor veel traders de eerste kennismaking met een trade platform. Plus500 heeft zeker voordelen om als trader het “vak” uit te oefenen zonder dat je direct met een enorm start kapitaal hoeft te storten.

Laten we eens kijken welke voordelen en nadelen Plus500 biedt en waarom wij denken dat dit voor jou het ideale platform zou kunnen zijn.

Waarom de rating

Gratis proberen

Demo account

Plus500 biedt een gratis demo account. Misschien wel één van de belangrijkste features dat een traders platform moet hebben. Immers je handelt met geld en je wil niet dat je geld verliest met het leren kennen van de ins en outs van een platform.

Traden met weinig geld

Minimum storten

Lage minimum storting bij Plus500. Je hebt maar € 100 deposit nodig om te kunnen starten met traden bij Plus500. Start klein en laat het bedrag waarmee je handelt meegroeien met je ervaring en succes.

Eenvoudig platform

Gebruiksvriendelijkheid

Plus500 heeft een eenvoudig te begrijpen platform. Heel belangrijk voor traders, dat je door de bomen het bos kan zien. Natuurlijk willen we indruk maken op familie en vrienden met 12 schermen en 40 statistieken, 5 TV schermen en 12 tickers die je allemaal het laatste nieuws geven. Plus500 is met zijn eenvoudige interface en duidelijke functies een zeer goed handels platform.

Stabiel en betrouwbaar

Betrouwbaarheid

Plus500 is een stabiel platform. Plus500 wordt door heel veel mensen gebruikt en deze mensen geven veel feedback aan Plus500, met als gevolg dat Plus500 door de jaren heen een zere groot en stabiel platform is geworden. Het systeem is bug free, altijd online en de transactie worden zeer snel uitgevoerd. Dit zijn eigenschappen die je mag verwachten van één van Europa’s grootste online broker platforms.

Wereldwijd platform

Internationaal

Plus500 is meertalig. Absoluut belangrijk, zeker als je de Engelse taal niet 100% matig bent. En met 100% bedoelen we echt 100%, want natuurlijk spreek ook jij vakantie Engels en kan je zonder problemen 2 bier en een fris drankje bestellen op Mallorca. Maar als je aan het traden gaat komen er toch andere begrippen voorbij dan “Two beers and a freeze drink please!”.

Veel traders

Community

Plus500 heeft een grote community. Een ander voordeel van een grote trader te zijn, is de gebruikers community die er achter hangt. Op de website van plus500 zelf vind je al een schat aan informatie. Daarnaast zijn er nog tientallen andere forums van gebruikers. Voor mij zelf zijn deze fora van onschatbare waarde en hebben mij in het verleden veel geld bespaard in de tijd dat ik begon met traden. Een grote community houd de eigenaar van een platform scherp en zorgt er voor dat ze blijven ontwikkelen en dat zie je duidelijk terug bij Plus500.

Conclusie

Let op: CFD’s zijn complexe producten en hiermee komt een hoog risico waar je geld kan verliezen. Tussen de 74-89% van retail trader accounts verliest geld met CFD handel. Overweeg of je ook bereid bent om geld te verliezen.

Plus500 is een ideaal platform voor traders. Met een gratis demo account, overzichtelijk platform en een laag minimum stort bedrag, leer je het handelen snel zonder dat je direct duizenden euro’s op het spel zet. De nadelen zijn klein en overzichtelijk en werpen geen onoverkomelijke belemmeringen op de weg voor jou als handelaar.

Heb jij nog andere ervaringen met Plus500, deel ze dan met ons, zo dat wij ze kunnen delen met onze lezers.

Reviews

 1. Julius Regioni

  Een van de mooiste platformen aanwezig. Er zijn veel grote CFD platformen, maar Plus500 behoort wel tot de beste. Aan de beurs genoteerd zouden ze ook betrouwbaar moeten zijn, al betwijfel ik dat.

  Prijs: 3/5
  Service: 2/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 2. Belegger

  Ja Plus500 is een prima partij. Ik heb zelf ook ervaringen met Markets voor trading, en ook met Bux begonnen. Het is allemaal wel vergelijkbaar eigenlijk maar de interface van Plus500 ziet er goed uit.

  Prijs: 3/5
  Service: 4/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 3. Johan

  Plus500 is top. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd maar ben toch bij Plus500 blijven hangen. Ze lijken betrouwbaar en stortingen worden snel overgemaakt.

  Prijs: 3/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 4/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.4 Excellent!

Voordelen

 • Gratis demo
 • Eenvoudig platform
 • Veel traders
 • Stabiel en betrouwbaar

Nadelen

 • Onpersoonlijk
 • Support

Beste platformen