MEXEM

Over MEXEM

MEXEM is opgericht in 1986 maar besloot pas in 2018 toe te treden op de Nederlandse beleggersmarkt en is sinds april 2019 gevestigd in Amsterdam. Hierdoor lijkt MEXEM een nieuwkomer maar dat zijn ze zeker niet! Hoewel ze dus pas twee jaar geleden de Nederlandse markt opgeklommen zijn, hebben ze al jaren ervaring opgedaan in andere landen waaronder het Midden-oosten, Afrika en andere Europese landen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid te handelen in aandelen, opties, futures, ETF’s, obligaties, warrants, mutual funds, valuta en metalen.

MEXEM staat geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM), houdt zich aan de Europese regelgeving en wordt gereguleerd in Europa door Cysec (Cyprus Security en Exchange Committee). Zoals in Amerika en Europa verplicht is, houdt MEXEM je aandelen op een aparte rekening. De rekening zelf staat geregistreerd bij het beursgenoteerd bedrijf Interactive Brokers. Zo kan een eventuele faillissement van MEXEM niet zorgen voor problemen. 

Ben je dus opzoek naar een broker die je van het totaal pakket voorziet? Dan zit je bij  MEXEM goed. Zij voorzien elke belegger van het totaalpakket om succesvol te zijn om de beurs. Tegen de laagste tarieven handel je vanuit 1 rekening via een baanbrekend online handelsplatform op meer dan 135 wereldwijde beurzen. 

MEXEM plus en minpunten

Tarieven

De tarieven bij MEXEM zijn erg laag. Je hoeft zelfs geen service fee te betalen. Je kunt qua kosten op het volgende rekenen: geen ticketkosten; geen minima; geen technologie, software, platform of rapportagekosten; en lage financieringspercentages met hogere leningwaarden op portefeuillemarge-accounts van meer dan $100K.

Wereldwijde en ruim aanbod

Met MEXEM heb je toegang tot wel 135 beurzen in meer dan 31 landen en kun je handelen in aandelen, opties, futures, ETF’s, obligaties, warrants, mutual funds, valuta en metalen.

Goed handelsplatform

Het handelsplatform van MEXEM is krachtig genoeg voor de professionele handelaar, maar ontworpen voor iedereen. Het platform van MEXEM is volgens vakblad Barron's al 8 keer op rij bekroond tot het beste Beleggingssoftware ter wereld. Dit beleggingsplatform heet Traders Workstation en is ontworpen door en voor beleggers. Het platform is beschikbaar op desktop, mobiel en web.

SmartRouting

Binnen het platform van MEXEM wordt er gebruik gemaakt van SmartRoutingS. De SmartRouting Software zoekt continu naar de beste aandelen, opties en combinatie prijzen die beschikbaar zijn op het moment van je order. Zodra de voordeligste prijs gevonden is, zal het systeem dan ook meteen je order elektronisch uitvoeren. Dit alles om de optimale uitvoering te bereiken en je mogelijke besparing te maximaliseren. De SmartRouting Software van MEXEM houdt hierbij ook rekening met transactiekosten en beurskosten bij het bepalen naar welke beurs jouw order geleid moet worden.

Klantenportaal

MEXEM heeft ook een klantenportaal. Dit is jouw eigen omgeving waar je de koersen kunt controleren, transacties kunt plaatsen en kunt bijhouden hoe jouw beleggingen er voor staan. Dit portaal kan gebruikt worden door nieuwe klanten, klanten die een real-time zicht op hun rekeningen willen, en beleggers die betrouwbare online rapporten over hun vooruitgang willen.

Veilig beleggen

Alle tegoeden van klanten zijn beschermd tot een waarde van $500.000. De rekeningen van de rekeninghouders van MEXEM zijn door de SIPC verzekerd. Daarnaast biedt MEXEM ook een aanvullende verzekering aan via Lloyd’s of London waardoor je in totaal voor $29,5 miljoen verzekerd bent.

Regulatie

MEXEM voldoet aan de EU-regelgeving, staat geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) en wordt gereguleerd in Europa door Cysec. Tevens staat MEXEM ook geregistreerd bij de Belgische autoriteit voor financiële diensten (FSMA) en bij de Amerikaanse SEC, FINRA en NFC.

Vergt enig inzicht en kennis

Sommige zullen het platform van MEXEM bestempelen als geavanceerd handelsplatform. Als je als beginner aan de slag wilt MEXEM, is het handig vooraf even de tijd te nemen om het platform onder de knie te krijgen

Bezoek de website!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.2 Geweldig!

Voordelen

  • Voordelig platform
  • Veilig en verzekerd
  • Mobiele app
  • Ruim en wereldwijd aanbod

Nadelen

  • Vergt enig inzicht en kennis
  • Demo account pas mogelijk na aanmaken 'echt' account