DeGiro beleggen ervaringen

Over Degiro

degiro logo

Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Omdat Degiro de ambitie heeft om één van de grootste, zo niet de grootste speler van Europa te worden, merk je soms dat ze net iets te snel willen groeien. Het is niet zo dat ze het overzicht verliezen van de weg die ze aan het bewandelen zijn, maar je kan soms merken dat Degiro een bedrijf in beweging is.In 2008 werd Degiro opgericht door vijf medewerkers van Binck, met als doel een handelsplatform te starten dat het goedkoopste werd van Nederland. Dit was immers het originele doel van Binck. De stap om Degiro te starten, was zeker geen verkeerde en samen met Lynx hebben ze er voor gezorgd dat de handelstarieven van het online beleggen een reuzesprong naar beneden hebben gemaakt. Degiro is een 100% Nederlandse aanbieder die inmiddels het Europese continent overaast met zijn scherpe prijzen, maar ook met zijn vooruitstrevende design en mogelijkheden. Hiermee zijn al diverse prijzen gewonnen.

DeGiro plus en minpunten

Tarieven

Misselijkmakende lage tarieven, dat moeten de CEO’s van Rabo, ING en ABN-AMRO hebben gedacht toen ze voor het eerst de tarievenlijst zagen van Degiro. En dat was precies het doel van de vijf voormalige medewerkers van Binck; de boel eens goed opschudden met tarieven die laag en transparant zijn.

Nederlands

Degiro is een echt Nederlands bedrijf dat geheel voldoet aan de Nederlandse wetgeving en onder toezicht valt van de AFM. Waar andere stuntaanbieders hun hoofdvestiging hebben op een exotisch eiland in de middellandse zee of de Caraïben, heeft Degiro haar hoofdvestiging gewoon in Nederland. Op de koffie komen, moet dus kunnen.

Rekening openen

Een rekening open je bij Degiro in minder dan 30 minuten. En dat is wel een verschil met veel andere brokers. Waarbij je bij sommige “100” formulieren en stukken moet aanleveren en het een week kan duren voordat je echt kan beginnen, is het bij Degiro in 30 minuten geregeld en kan je de eerste aankoop doen.

Handelsmogelijkheden

Degiro biedt een ruim pakket aan handelsmogelijkheden aan om in de traden. En allemaal tegen scherpe tarieven.

Ambitieus

Degiro heeft de ambitie om niet alleen de voordeligste broker te zijn van Europa, maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Dit zie je niet alleen in woorden terug maar ook in daden. Je merkt duidelijk dat ze de ambitie hebben groter en groter te worden, door middel van het constant uitbreiden van mogelijkheden om te traden en in de producten waarin gehandeld kan worden.

Groeistuipen

Omdat Degiro de ambitie heeft om één van de grootste, zo niet de grootste speler van Europa te worden, merk je soms dat ze net iets te snel willen groeien. Het is niet zo dat ze het overzicht verliezen van de weg die ze aan het bewandelen zijn, maar je kan soms merken dat Degiro een bedrijf in beweging is.

DeGiro iets voor jou?

Gaat Degiro de standaard worden als het om online beleggen aankomt? Volmondig JA! Is Degiro het al? Nee, nog net niet. Echter met de snelheid die het vooruit beweegt, zal het niet lang meer duren om de toppositie bereikt te hebben. Ze zijn niet alleen één van de allergoedkoopste handelsplatformen van Nederland, ze zijn de gevestigde orde ruim voorbij gestreefd in mogelijkheden, ambitie en gebruiksvriendelijkheid. Zelf vinden we dat ze misschien nog Lynx en een enkele andere broker voor zich hebben, maar niet voor lang meer.

Veelgestelde vragen over Degiro :

Is Degiro in nederland gevestigd?
Ja! Veel andere beleggingssites zijn op tropische eilanden als Curaçao gevestigd. Degiro zit gewoon lekker in Nederland!

Is het makkelijk om een account te openen?
Ja! Meestal heeft u al binnen 30 minuten een account!

Wat zijn de handelsmogelijkheden bij Degiro?
U kunt traden in een ruim pakket aan handelsmogelijkheden!

Bezoek de website!

Reviews

 1. Antony

  Je kan bijna alle aandelen kopen tegen een stuk lagere kosten dan bij de bank. Niet voor niets dat ze zo snel groeien internationaal. Ze hebben een prima aanbod aan turbo’s, ETFs en opties. Met het huidige platform en de mobiele versie is de DeGiro vooralsnog de beste optie voor particuliere beleggers.

  Prijs: 5/5
  Service: 4/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 2. Julian

  Veel verborgen kosten. Kernselectie staat vol met ETF’s met lage AUM en dus hoog liquiditeitsrisico. Op deze manier ondermijnt Degiro haar klanten. Veel beter gewoon beleggen via je bank.

  Prijs: 1/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 1/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 1/5
 3. Evert

  Dit is mijn eerste ervaring bij de Degiro die ik niet snap.
  Ik wil er nog een aantal aandelen Europlasma kopen.
  Degiro geeft aan dat dit niet meer mogelijk is.
  Degiro heeft het aandeel op slot gedaan.
  Omdat dit ongunstig is voor de Degiro.
  Ik kan wel verkopen maar niet meer kopen.
  Maar het is mijn risico van dit aandeel (?)

  Prijs: 4/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 2/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 3/5
 4. Sabine Kraay

  Prima bij DeGiro voor basis beleggen. Je hebt niet heel veel meer nodig dan dat. Voor echte daytrading kan je beter ergens heen, maar voor deze prijs per transactie kan je bij degiro prima starten.

  Prijs: 4/5
  Service: 3/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 4/5
 5. Eduardo

  Top platform tegen lage kosten. Ze hebben minder service en support dan een Binckbank, maar als je zelf wil beleggen tegen prima transactie-kosten kun je het juiste beleggingspakket vinden dat bij jou past.

  Prijs: 5/5
  Service: 3/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 6. Johan

  Gewoon een hele goede broker voor als je niet zo heel actief belegt. Je komt geen gekke kosten tegen en het werkt allemaal zoals hoort. Als je geen idee hebt hoe je moet beleggen, kan je gewoon hulp inschakelen.

  Prijs: 5/5
  Service: 3/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 7. John Savage

  Goed en gebruiksvriendelijk platformen voor beleggen. Ik hoop dat beleggen mij rijk gaat maken, maar ik ben nu voornamelijk aan het verliezen met gokken op pennystocks. Wellicht beter het beleggen uitbesteden aan Degiro hun specialisten..

  Prijs: 5/5
  Service: 3/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 8. Janita

  Ik doe het al een tijdje met Degiro, en ik kan tevreden zijn. Uiteindelijk zijn ze allemaal vrij vergelijkbaar die online brokers. Binckbank vond ik bijvoorbeeld erg snel, terwijl Degiro weer wat goedkoper is. Omdat ik vrij regelmatig trade, zijn kosten voor mij belangrijk en is DeGiro helemaal prima.

  Prijs: 5/5
  Service: 3/5
  Kwaliteit: 3/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 9. Top Trader

  Bij DeGiro kan je goedkoop aandelen kopen en beheren. De transactie kosten zijn lager dan de traditionele brokers en je ben snel begonnen. Gebruiksvriendelijk is gewoon goed. Specifieke aandelen zijn niet altijd bij deze broker verkrijgbaar, maar dat zijn bepaalde Amerikaanse en/of aandelen uit andere wereld-delen. Ben erg tevreden over DeGiro en ik heb ervaringen met meerdere brokers.

  Prijs: 5/5
  Service: 4/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.3 Excellent!

Voordelen

 • Goedkoop
 • Nederlands
 • Mobiele app
 • Ruim aanbod
 • Ambitieus

Nadelen

 • Groeistuipen

Beste platformen